1. Click image to expand

    Shenzhen-Hong Kong International Center - S.U.N Design Inc.

  2. Click image to expand

    Shenzhen-Hong Kong International Center - S.U.N Design Inc.

  3. Click image to expand

    Nike House of Innovation 001- Studio Illumine

  4. Click image to expand

    Nike House of Innovation 001- Studio Illumine

  5. Click image to expand

    Greenland Group · Zhenshui Town - DAS Greenland Group · Zhenshui Town

  6. Click image to expand

    Greenland Group · Zhenshui Town - DAS Greenland Group · Zhenshui Town

  7. Click image to expand

    Mountain without boundaries | Macalline Qinghuahai PARK - Macalline Qinghuahai PARK

  8. Click image to expand

    Mountain without boundaries | Macalline Qinghuahai PARK - Macalline Qinghuahai PARK

of

Successful Storytelling Through Design

Emilia Nuzzaci
12 Sep 2019

These entries base their inspiration on observations of the environment around them, and use their designs to portray a journey to the client.

Shenzhen-Hong Kong International Center - S.U.N Design Inc. was designed to tell a story about the unfolded scroll painting.The overall design is an art museum space with the function of sales center. By adopting a pure space design method, S.U.N express the theme, art and story of the space. In the building, you can feel an interesting fusion of art, modern,  and technology and the orient and culture.

Nike unveiled the first House of Innovation; Nike House of Innovation 001- Studio Illumine, a new global store concept in Shanghai. The store interior was inspired by the fluidity of sport, created to ignite the next evolution of Nike retail through transformative displays and interactive journeys. Working with the Nike Design team in both Shanghai and Portland, the team from Studio Illumine helped enhance the experience by limiting light to only where truly necessary.

The design of Greenland Group · Zhenshui Town - DAS Greenland Group · Zhenshui Town aimed to awaken people's interest in oriental aesthetics from far and wide.  Poetry is the expression of human civilization and emotion and is behind the inspiration for this design.  The designer has looked into the local human history of Xinmi, and has worked to satisfying people's pursuit of finding a livable place away from a city.

If a living room is warm and comfortable, then a marketing space must be calm yet bright. The large area of Mountain without boundaries | Macalline Qinghuahai PARK - Macalline Qinghuahai PARK is covered with neutral colours. The floor-to-ceiling windows will encourage growth of the light green plants, and make the boundaries between indoor and outdoor gradually blurred, ensuring the atmosphere of the whole space is calm and relaxed.

To see more amazing entries from this year’s WIN Awards please click here.

Key Facts

Interior
2019
Experiential Design

Want to submit your project to World Architecture News?

Contact The Team